Домашній майстер Київ


(096) 463-17-72, (099) 329-41-08, (063) 10-300-28

Домашній майстер у Києві або “чоловік на годину Київ” спеціалізується на дрібних роботах як у квартирах, так і в офісах. Має великий досвід у ремонтно-будівельних роботах. Досвід роботи нашого домашнього майстра налічує понад 10 років.

Установка, навішування карнизів, картин, полиць, кріплення для TV, сушки для рушників, жюлюзей і т.д.
Складання-розбирання меблів кухонних, офісних, шаф, ліжок і т.д. Ремонт меблів.
Дрібні сантех. роботи: ремонт-заміна унітазу, змішувача, чищення каналізації, встановлення фільтрів води, заміна труб на ПВХ і т.д.
Дрібні електро роботи: ремонт-заміна-перенесення вимикачів, розеток, встановлення люстр, бра, заміна автоматів, лічильників і т.д.
Демонтаж-монтаж дверей, вікон, підвіконня, встановлення, ремонт та заміна замків і т.д.

Домашній майстер Київ!

Шукаєте кращого майстра в Києві? Найкращий помічник у господарстві — компанія «100 послуг»! Хочете розслабитись після трудового дня, а вдома ще повно невиконаних справ? Не хвилюйтесь! Будь-які роботи з ремонту, встановлення та демонтажу можна доручити домашньому майстру (Київ). Кожного сучасного господаря чи господиню, H03x5ZMPhk8рано чи пізно, наздоганяють побутові проблеми, впоратися з якими самостійно вони не можуть. Декому бракує необхідних навичок, іншим банально часу. На сьогоднішній день існує проста відповідь будь-яким домашнім негараздам. Якщо вам знадобився дрібний ремонт сантехніки, ремонт меблів або просто повісити полицю, чоловік на годину домашній майстер Київ готовий виконати це за вас. Досвід компанії налічує вже понад 10 років роботи. Ви просто набираєте номер, який бачите на сайті, і з цього моменту ремонт крана на кухні та навішування полиць, встановлення плазмових телевізорів та монтаж жалюзі, домашній майстер Київ ремонт електрики – більше не є вашими проблемами. Усі необхідні роботи та повну відповідальність за їх виконання компанія бере на себе.

Виклик сантехніка додому вирішує безліч неприємностей, пов’язаних з неполадками побутової техніки. Ніхто не зобов’язує вас розбиратися, як працює змішувач для ванни, ремонт якого вам знадобився. І тим більше вас не повинні цікавити такі процеси, як монтаж водонагрівача та збирання унітазу. Все, що потрібно знати, – це адреса сайту компанії «100 послуг».

Якщо ваші плани не входять такі глобальні завдання, як ремонт змішувача і вам не потрібен новий унітаз, установка якого трудомісткий і довгий процес, це ще не привід відмовляти собі в заслуженому відпочинку. Домашній майстер Київ недорого готовий виїхати в будь-який зручний для вас момент і допомогти впоратися з дрібними роботами по дому. Він з радістю виконає навіть найменші доручення: навішування картин, монтаж телевізора на стіну, демонтаж старих меблів.

Домашній майстер збере для Вас меблі

До складу нашої команди входить професійний збирач меблів. Складання меблів, розбирання меблів, встановлення кухонного гарнітура та інші подібні заходи даються йому легко та невимушено, не вимагаючи вашого втручання чи контролю. Наприклад, щоб зібрати кухню, вам може знадобитися кілька годин, а то й цілий день. Фахівці компанії «100 послуг» впораються швидше, якісніше та дадуть гарантію вдалого результату. Домашній майстер Київ ціни можна уточнити зателефонувавши нам за будь-яким із номерів телефонів, вказаних на нашому сайті.

Не змушуйте витрачати час на те, що можуть зробити за вас інші. Зателефонуйте до компанії «100 услуг» і дозвольте собі розслабитися. Навіть звичайна установка карнизів вимагає старанності, уваги та тимчасових витрат. Нічого від вас більше не буде потрібно. Домашній майстер Київ – ось ваша відповідь побутовим негараздам.

Домашній майстер завжди готовий прийти на допомогу

Чи купили ви нову квартиру чи трапилася несподівана побутова аварія у старій — без допомоги досвідченого майстра не обійтися. Але з огляду на сучасну складність обладнання квартир це має бути саме кваліфікований майстер широкого профілю! Рідко хто зважиться на виправлення навіть дрібних неприємностей із сантехнікою та електрикою самостійно — надто дороге та складне обладнання у сучасних квартирах, поводження з ним потребує чималих знань та вмінь.Та й рідкісний господар може похвалитися універсальними знаннями у сфері домашніх приладів. Не мають попиту і доморощені «майстри на всі руки», які з усіма проблемами справляються за допомогою розвідного ключа та ізоленти. Вихід є — звернутися до фірми, яка надає найширший спектр послуг кваліфікованого домашнього майстра з гарантією і за фіксованою договірною ціною.

Домашній майстер – це обов’язково спеціаліст широкого профілю, зі спеціальною освітою та досвідом, який знає сучасні технології, вміє поводитися з новітньою технікою. Йому під силу і встановлення нового обладнання в будинку та офісі, і ремонт, що дав збій. Має неабияку популярність і така послуга, як «чоловік на годину» — виклик майстра, який усуне побутові проблеми по-господарськи, швидко і надійно. Ця послуга необхідна не лише самотнім жінкам, а й тим, у кого є чоловік на «поки смерть не розлучить», — багато господарів будинку можуть заробляти гроші, але безпорадні перед необхідністю замінити кран у ванній.

2014-02-11_203202